en | ro
    home | despre mine | portfolio | contact | gratuit | linkuri | noutăţi | şcoală

Bun venit!

Vă mulţumesc pentru că v-aţi oprit să-mi vizitaţi site-ul.
Vă invit să navigaţi liber prin paginile Portfolio-ului meu şi să vă faceţi o idee despre lucrările pe care le-am făcut până acum (doar câteva dintre ele sunt puse pe site). Doriţi să ştiţi cum vă pot ajuta?

Vă rog să folosiţi un browser care se conformează standardelor web şi are JavaScript activat. Încercaţi Firefox, Opera, Safary, Chrome sau Iron. Acest site este codat de mana si intretinut de catre mine.


Lucrări adaugate recent

25 mai, 2017

Adaugate 2 fonturi noi pe site-ul de prezentare pe florinf.ro/fonturi - pagina fonturi la FLORINF.RO. Clic pe imaginea de mai jos pentru a merge la pagina despre litere din portfolio.

Fonturi noi Arhaic Romanesc


12 iunie, 2016

Am creat un site nou FLORINF.RO pentru fonturile mele, mai ales cele din categoria Arhaic Românesc. Vă invit să-mi vedeți fonturile pe noul meu site pentru fonturi.

florinf.ro fonturi Arhaic RomanescCe ştiu să fac

Am lucrat în principal pentru tipar.
Logo-uri, Identităţi Vizuale pentru firme, Brand-uri pentru diverse produse sau servicii, uneori am realizat şi "Manualul de Utilizare a Identităţii", precum şi cărţi de vizită si coli cu antet, plicuri si mape.
Postere, bannere, mesh-uri si imagini de dimensiuni mari.
DTP / Page Layout (aranjare în pagină) includ lucrări de la flyere (fluturaşi) simple sau leaflets (foi volante), până la lucrări complexe precum rapoarte anuale, cataloage de produse, broşuri, sau aranjarea în pagină integrală a unor reviste, coperţi de carte (am făcut chiar şi redactarea unei cărţi de poezii de 400 de pagini) şi multe, multe altele.
Īmi pace sa desenez si am facut lucrari variate ce folosesc diverse tipuri de ilustraţii, desene (vectoriale pe computer sau în tehnici artistice tradiţionale), caricaturi si renderinguri 3D.
Am creat compoziţii fotografice si corecţii de culoare sau retuş foto pentru majoritatea lucrărilor realizate.
Web design, web layout sau doar optimizare de imagini pentru
site-uri.
Īmi place si sa fotografiez, ca hobby şi în ultima vreme sunt pasionat de creaţia de literă (font) şi de caligrafie (aşă că a fost nevoie de o pagină nouă în portfolio).
Cam asta ştiu să fac. Design in Cluj.

Dar puteţi vedea mai multe în paginile Portfolio-ului.


Cine e Florin Florea?

Găsiţi informaţii în pagina despre mine.


Vă mulţumesc şi vă invit să răsfoiţi paginile site-ului meu.